Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση για όλα ζητάει ο Γ. Μπουτάρης από τον Β. Παπαγεωργόπουλο

Enet.gr
Άμεση και πλήρη ενημέρωση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης ζητάει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Έστειλε σχετική επιστολή στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και του ζητάει να ορίσει ένα πρόσωπο που θα αναλάβει τον ρόλο της ενημέρωσής του.
Ο Γ. Μπουτάρης καλεί τον Β. Παπαγεωργόπουλο να καταθέσει την αίτηση προς την εφορία για να γίνει περαίωση των οφειλών του δήμου και παράλληλα ζητάει ενημέρωση για τις αντιδημαρχίες, τα οικονομικά, τα μεγάλα έργα, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τις διαδημοτικές συνεργασίες, το οργανόγραμμα του δήμου και τις αδελφοποιήσεις με διάφορες πόλεις.

Πριν ακόμη στείλει την επιστολή ο Γ. Μπουτάρης, ο Β. Παπαγεωργόπουλος χαρακτήρισε «κωμωδία» να ενημερώνει ο ίδιος το νέο δήμαρχο για τα οικονομικά στοιχεία του δήμου κι εκείνος να τα αμφισβητεί με συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ . Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η «κωμωδία».
Ο Γ. Μπουτάρης μίλησε σε συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού του, τους ευχαρίστησε και ζήτησε να συνεισφέρουν όλοι στην από δω και πέρα προσπάθεια λέγοντας ότι θα αξιοποιηθούν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες