Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Μπουτάρη με μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς

Αγγελιοφόρος, 20.1.11
Σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση μετατράπηκε η προχτεσινή συνάντηση του Γιάννη Μπουτάρη με αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, που είχε στηρίξει την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης παρουσία του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού, έγινε μια συνολική ενημέρωση από τη μεριά του κ. Μπουτάρη για τις βασικές κατευθύνσεις της νέας δημοτικής αρχής αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν.
Ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε επίσης την αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην οποία συμμετείχαν ακόμη και τα τοπικά στελέχη του κόμματος Σάκης Παπαθανασίου, Φανή Γουργούρη, Θέμης Κουταλιανός και Γιώργος Μήλιας, για τις κινήσεις του όσον αφορά το νέο οργανόγραμμα του δήμου.

Από τη μεριά τους, οι της Δημοκρατικής Αριστεράς έθεσαν προς τον κ. Μπουτάρη το θέμα της έκδοσης ενός κώδικα δεοντολογίας, που θα περιλαμβάνει τις βασικές αρχές που πρέπει να διαπερνούν το σύνολο της δημοτικής δουλειάς, ένα ζήτημα στο οποίο συμφώνησε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Επίσης, ζήτησαν τη μετεξέλιξη της «Πρωτοβουλίας» σε ενιαία δημοτική κίνηση, που θα λειτουργεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών και όχι μόνο των εκλεγμένων.
Ν. Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες