Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Γουστάρεις;

pressinaction.gr | Ιστοσελίδα με άποψη
Tου Κλέωνα Στριγκίδη, pressinaction.gr, 4.2.11
Είμαι απ’ τους δημότες που πίστεψαν στον κυρ-Γιάννη και στην Πρωτοβουλία του ν’ αλλάξει ο Δήμος χέρια μετά 25 χρόνια, όπως κι έγινε. Έβλεπα χρόνια αυτή την παλιομοδίτικη δημοτική τηλεόραση -αντιγραφή Αλβανικού μοντέλου- να λιβανίζει τον Παπαγεωργόπουλο, από το απόγευμα μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα.
Δεν είδα ούτε μια φορά ένα ρεπορτάζ για το πού πήγαν τα λεφτουδάκια των δημοτών -και τα δικά μου φυσικά. Έβλεπα μόνο ρεπορτάζ για το πόσο όμορφη είναι η πόλη μου, τίγκα στο σκουπίδι, πόσο υπέροχη να περπατάς στα πεζοδρόμια της, αν ήσουν συλφίδα, ανάμεσα απ’ τα τραπεζοκαθίσματα, πόσο ευτυχισμένος έπρεπε να αισθανόμουν στο τριπλοπαρκάρισμα.
Έβλεπα ένα δημοσιογράφο, που έμαθα πως ήταν ο Διευθυντής, να ‘χει μια εκπομπή, όπου εκτός απ τον Δήμαρχο περνούσε κι όλη η κουστωδία των υποτακτικών του κι έμαθα πως ο Διευθυντής αυτός, είχε επίσης θέση στο «αγροτικό» κανάλι της Νέας Δημοκρατίας κι έψαχνα να βρω το κανάλι, αλλά δεν το βρήκα…
Δηλαδή περίμενα ν’ ακούσω τον «διευθυντή» να με ενημερώνει για τα μπαρμπουνοφάσουλα αφού έπαιρνε γύρω στα 50.000 ετησίως από εκεί (δεν ξέρω πόσα έπαιρνε από τη TV100) αλλά δεν τον πέτυχα ούτε σε μια εκπομπή, γαμώτο μου.
Έμαθα μόλις σήμερα πως ο Μπουτάρης σχόλασε 5 διευθυντές απ’ τη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης κι εύχομαι να συνεχίσει, διότι ο κόμπος είχε φτάσει πέρα απ’ το χτένι.
Βέβαια στενοχωριέμαι που οι διευθυντές χάνουν τη δουλειά τους, αλλά απ’ την άλλη πλευρά πιστεύω πως αν είναι καλοί Διευθυντές θα βρουν άλλη δουλειά σ’ έναν άλλο Δεξιό Δήμο γιατί «ο καλός Διευθυντής δεν χάνεται» αν δεν τον… εξαφανίσεις από προσώπου γης.
Ως δημότης θα περιμένω να δω και τους μισθούς των Διευθυντών που απέλυσε ο Μπουτάρης γιατί δεν είναι σωστό -από μια άλλη πλευρά- μ’ αυτή τη κρίση ν’ απολύονται Διευθυντές που είχαν δυο δουλειές κι ας τους λένε κάποιοι διπλοθεσίτες. Άλλωστε μόνο κάποιοι άνεργοι μισούνε τους υπέροχους αυτούς κυρίους με τις μαύρες μερσεντές, που φρόντιζαν ώστε και τα παιδιά τους να δουλεύουν στο δημοτικό Μέσο που διεύθυναν με τόση ανιδιοτέλεια…
Μ’ αρέσει ο Μπουτάρης και λέγε ότι γουστάρεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες