Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Θεσσσαλονίκης: Απεσύρθη ο Νίκος Ευθυμιάδης

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Νίκος Ευθυμιάδης.
«Αποχωρώ από τη μάχη των δημοτικών εκλογών αλλά δεν παραιτούμαι από τη σταθερή βούληση για ανατροπή του δημοτικού κατεστημένου», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Ευθυμιάδης και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η κίνησή του "Θεσσαλονίκη η πόλη μπροστά", θα παραμείνουν ενεργοί και θα παρεμβαίνουν στα δρώμενα της πόλης.
Ο κ. Ευθυμιάδης επεσήμανε ότι νιώθει λύπη για την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Όπως έκανε γνωστό, μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Γιάννη Μπουτάρη, ο ίδιος συναντήθηκε με τον κ. Μπουτάρη και του πρότεινε να συνεργαστούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους χωρίς να ζητήσει καρέκλες και αξιώματα. Τελικά όμως, η συνεργασία αυτή δεν επιτεύχθηκε με ευθύνη της δημοτικής παράταξης του κ. Μπουτάρη, υποστήριξε ο κ. Ευθυμιάδης και χαρακτήρισε λάθος τη στάση αυτή της παράταξης.
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά έκαναν υπέρβαση στηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη, παρατήρησε ο κ. Ευθυμιάδης, όμως «η παράταξη του κ. Μπουτάρη δεν έκανε υπέρβαση».
Δεν πάει άλλο η υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε εξάλλου ο κ. Ευθυμιάδης και τόνισε πως η πόλη χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης και διοίκησης.
Όσο για τη στάση που θα τηρήσει μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Ευθυμιάδης δήλωσε: «Θα στηρίξω ο,τιδήποτε μπορεί να φέρει την αλλαγή σελίδας στην πόλη και ο νοών νοείτω». Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Μπουτάρη απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι είναι φίλος του, θα τον κρίνει και θα αποφασίσει αν θα τον στηρίξει και αν θα τον ψηφίσει.
Οσο για τους μέχρι τώρα υποστηρικτές του ο κ. Ευθυμιάδης αρκέστηκε να πει ότι δεν μπορεί να δώσει καμιά "γραμμή" για το ποιά στάση θα κρατήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες