Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φ. Κουβέλης: Απαράδεκτα τα φορολογικά μέτρα

 Αγγελιοφόρος, 24.6.11
«Απαράδεκτα» χαρακτήρισε ο Φώτης Κουβέλης τα φορολογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας χτες στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Κουβέλης είπε ότι τα μέτρα πλήττουν τη μισθωτή εργασία, προσβάλλουν τους συνεπείς φορολογούμενους και αποδυναμώνουν τους οικονομικά αδύνατους. Τόνισε δε ότι το ζητούμενο είναι να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια, προσθέτοντας ότι «η κοινωνία σήμερα δεν αντέχει». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο με βάση τις θέσεις του. Υπενθύμισε ότι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς καταψήφισαν το μνημόνιο και όλους τους εν συνεχεία νόμους, υπογράμμισε, ωστόσο, ότι «εμείς δεν περιοριζόμαστε στο να υπενθυμίζουμε την αντιμνημονιακή μας συμπεριφορά, αλλά δείχνουμε και δρόμους για διέξοδο από τα αδιέξοδα».
Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε από τον ανασχηματισμό δε θα αντέξει για πολύ και ότι δε θα πρέπει να αποκλείουμε πρόωρες εκλογές.
Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης διαβάστηκε χαιρετισμός του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ο κ. Κουβέλης προσερχόμενος στο Λιμάνι, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην «Εγνατία Οδό ΑΕ» για το θέμα της ιδιωτικοποίησής της.
ΙΩΝ ΤΣΩΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες