Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Δ.Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ Γρ.Ψαριανός: "Θέλετε συνεργασία με αυτούς που βρίζετε;"


Πολλές φορές, μια "σπίθα" αρκεί να φέρει την αντιπαράθεση.Στην περίπτωση της εκπομπής "ανατροπή" που μεταδόθηκε στο Mega τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η σπίθα δημιουργήθηκε όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που ο Συνασπισμός είναι πρώτο κόμμα θα απευθύνθει πρόσκληση για σχηματισμό κυβέρνησης στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
"Θέλετε να συνεργαστείτε με αυτούς που βρίζετε;" απάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή. "Σαν δεν ντρεπόσαστε λιγάκι", συνέχισε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ απευθυνόμενος στο συνομιλητή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Με ποιους θέλετε συνεργασία; Με την ΔΗΜΑΡ που είναι... δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και έχει πρόεδρο τον Καρατζαφέρη της Αριστεράς", τόνισε ο κ. Ψαριανός επιχειρώντας να καταδείξει τις αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
 Δείτε το video από την εκπομπή "ανατροπή" στο Mega. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι αισχρή η εικόνα που δίνει στη ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός. Τέτοια είναι τα φερέγγυα πρόσωπα που προτείνετε γιά την ελληνική πολιτική; Σοβαρά;

Ανώνυμος είπε...

Και όμως ο Ψαριανός είπε απλά την αλήθεια. Το ότι τα λέει χύμα και όχι με το σεις και με το σας σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στο Ψαριανό που επιτέθηκε με τέτοια σφοδρότητα στον μέχρι χτες σύντροφό του. Ο Παπαδημούλης ποτέ δεν έβρισε την Δημοκρατική αριστερά όυτε την είπε δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Ναι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάγανε άσχημα για την Δημ.ΑΡ αλλά όταν έχεις απέναντι σου τον Παπαδημούλη μιλάς σε αυτον και όχι του κάνεις επίθεση για λεγόμενα άλλων.

Ανώνυμος είπε...

τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΔΗΜΑΡ άνθρωποι που επιζητούν την συνεργασία αλλά καί κάποιοι που δεν θέλουν συνεργασία και την υπονομεύουν. Οι ηγεσίες των δύο κομμάτων, έπρεπε να έχουν απομονώσει τους τελευταίους -στη πράξη: εντείνοντας τις προσπάθειές τους γιά την συνεργασία, όχι μόνο με δημόσιες δηλώσεις αλλά και έχοντας το θάρρος να συναντηθούν, να συζητήσουν μεταξύ τους, και να βγάλουν συμπεράσματα στην π[ροεκλογική περίοδο. Δεν το έκαναν και θα τους κοστίσει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

να γιασει το στομα σου Γρηγόρη

Ανώνυμος είπε...

Όπως είχε αγιάσει, φαντάζομαι, όταν στην Ηλεία μετράγαμε δεκάδες νεκρούς και αυτός δήλωνε ότι οι πυροσβέστες δεν κάναν τη δουλεία τους γιατί εισέπνεαν τον καπνό από τη φούντα που καιγόταν... Ο χιουμορίστας...

Ανώνυμος είπε...

Ψαριανός, το ανώτατο στάδιο του αμοραλισμού, ο υποστηρικτής του Παπαδήμου και του μνημονίου 2. Απομονώστε τον εκεί στη ΔΗΜΑΡ όσο είναι καιρός, γιατί αργότερα θα μετανιώσετε με τα καμώματα του. Μία ο Μπίστης, μια ο Ψαριανός, μην ψάχνετε μετά γιατί θα έχουμε πτώση...

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσει το σχόλιο του ανωνύμου 6 Ιουνίου 7:45 π.μ.
"απομονώστε τον εκεί στη Δημαρ"......
"μη ψάχνετε μετά γιατί θα έχουμε πτώση".....
η πρώτη φράση με την τελευταία δεν έχουν καμμία σχέση...
το ότι δεν ψηφίσει δημαρ φαίνεται απο την πρώτη φράση
στην τελευταία τα "πασαλείβει" δήθεν "θα έχουμε πτώση"...

αντε παιδιά ... ο συριζα περιμένει τους ψηφοφόρους του... σπεύσατε...
Θα πρέπει όμως να κάνετε πολύ υπομονή, ώσπου να καταφέρουν να συνεννοηθούν οι 13 συνιστώσες (μαζί με την του βαθέος πασοκ) και ως τότε η δραχμούλα που μας περιμένει στη γωνία θα είναι γεγονός κι εσείς θα ψάχνετε να βρείτε τι έκανε στραβά ο μικρός Αλέξης και την πατήσαμε ως χώρα...

Ανώνυμος είπε...

"αντε παιδιά ... ο συριζα περιμένει τους ψηφοφόρους του... σπεύσατε...", μας λέει ο ανώνυμος στις 7.45 π.μ....

Πάρτο χαμπάρι: η ΔΗΜΑΡ δέν είναι μαγαζάκι σου, γκε γκε;

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες