Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ: Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει την πόρτα επιστροφής στη δραχμή


Αρνητικά ήταν τα σχόλια της ΔΗΜ.ΑΡ στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, εκτιμώντας ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ουσιαστικά άνοιγμα της πόρτας για επιστροφή στη δραχμή. «Και η μεγάλη αντίφαση: ενώ οδηγεί με την πρότασή του στο κενό, παράλληλα θέλει τα κονδύλια της σύμβασης για να υποσχεθεί παροχές. Ο λαός δεν αντέχει νέες αυταπάτες που οδηγούν σε ήττες» σημειώνει. Αναλυτικά η δήλωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε ότι πρώτα θα καταγγείλει μονομερώς το μνημόνιο και μετά θα προτείνει διάλογο με την ΕΕ. Δηλαδή προτείνει πρώτα ρήξη και μετά διαπραγμάτευση.
» Ο δρόμος που προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά για τη σωτηρία της χώρας είναι ακριβώς ο αντίθετος. Μέσα στο ευρώ και σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ουσιαστικά άνοιγμα της πόρτας για επιστροφή στη δραχμή. 
» Και η μεγάλη αντίφαση: Ενώ οδηγεί με την πρότασή του στο κενό, παράλληλα θέλει τα κονδύλια της σύμβασης για να υποσχεθεί παροχές. 
» Ο λαός μας δεν αντέχει νέες αυταπάτες που οδηγούν σε ήττες. Πρέπει με την ψήφο του να πει ένα δυνατό όχι στο απομονωτισμό και το λαϊκισμό . Ένα δυνατό ναι και εντολή για λύση στην υπεύθυνη Αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες