Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Νίκος Κοτζιάς εναντίον Athens Review of Books με δικηγόρο τον Φαήλο Κρανιδιώτη!

 Παραπολιτική, 4.4.11
"Τώρα θα σας λυθεί η απορία γιατί το ψηλό παιδί από την Μινεσότα δεν έβαλε ΥΠΕΞ τον Νίκο Κοτζιά αλλά τοποθέτησε ως αναπληρωτή της αυτού κωπηλατικής εξοχότητος τον επίδοξο Δραγουμάνο, κ. Δρούτσα. Ο Κοτζιάς έχει δύο ελαττώματα : ελληνοκεντρική ρεαλιστική άποψη και δύσκαμπτη μέση. Αν δε τις των γνωστών μαλακίων του την έπεφτε για «υπερπατριωτισμό» θα ‘πεφτε πολύ γέλιο. Όμως στο κούφιο μέγαρο της Βασιλίσσης Σοφίας ο «ανανισμός» θεωρείται in."
Ομολογώ ότι όταν στις 24 Απριλίου του 2010 ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίαζε στο Αntinews τη μη υπουργοποίηση του Νίκου Koτζιά, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι υποβόσκει μια αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δυο...think tanks.
Τι κοινό θα...μπορούσε να έχει ένας πρώην πρόεδρος του "πράσινου" ΙΣΤΑΜΕ με τον πρόεδρο του εθνικοπατριωτικού "Δίκτυο 21"; Κι όμως...


Ο Γαρουφαήλ Κρανιδιώτης ανέλαβε μαζί με το Γιάννη Μαντζουράνη την εκπροσώπηση του Νίκου Κοτζιά στη δικαστική του διαμάχη με την Αthens Review of Books. Ο πρώην πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και νυν πύρινος αντιμνημονιακός σχολιογράφος κατέθεσε αγωγή εις βάρος της Μαρίας Βασιλάκη, του Μανώλη Βασιλάκη, του Ηλία Κανέλλη και του Ανδρέα Παππά εξαιτίας ενός άρθρου του τελευταίου στο τεύχος του Ιουνίου του 2010.

Ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει τον Κοτζιά "γκαουλάιτερ του σταλινισμού" και μένει να ακούσουμε τα επιχειρήματα του δημοφιλούς Φαήλου υπέρ του πελάτη του ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΚΝΕ.

Λέτε να καταθέσει υπέρ του Κοτζιά και ο πρώην Ρηγάς, Χρύσανθος Λαζαρίδης;

Υ.Γ 1 Συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανδρέου για τους συμβούλους του.

Υ.Γ 2 "Ο Κοτζιάς παίδες, δεν είναι τυχαία περίπτωση. Έχει συγκρότηση, πατριωτικό πυρήνα και καθαρό μυαλό." Σχόλιο Φαήλου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες