Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Tα πανεπιστήμια της παρανομίας με τις ευχές της άνομης πολιτείας

Μια παρέμβαση του καθηγητή Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Ερευνητή του ΙΤΕ, Αχιλλέα Γραβάνη


 http://mhmadas.blogspot.gr
Σε ποια χώρα (συμπεριλαμβανόμενων και των φτωχότερων αφρικανικών) το ΕΞΑΜΗΝΟ στα Πανεπιστήμια θα διαρκούσε 2 ΜΗΝΕΣ (Δεκέμβριο-Ιανουάριο με τις διακοπές των Χριστουγέννων μέσα) και δίχως πρόβλημα θα δίνονταν κανονικά οι εξετάσεις τον Φεβρουάριο!
Και εάν οι ‘αρχές’ των ‘Πανεπιστημίων’ αυτών ερμήνευαν όπως θέλουν τον Νόμο τι θα έπρεπε να κάνει η ελέγχουσα Πολιτεία? Να αποδεχθεί τις παρανομίες τους?
Και οι προοδευτικές δυνάμεις της ‘Αριστεράς’ τι κάνουν για να προστατεύσουν την ποιότητα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ Πανεπιστήμιων για τα οποία κόπτονται?
Αποδέχονται αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που εμφανώς υποβαθμίζει τα δημόσια Πανεπιστήμια, που υποδέχονται τα παιδιά του λαού?
Τα παιδιά της πλουτοκρατίας σπουδάζουν εξω....
Πρέπει να διερωτηθούν οι πολίτες που εμπιστεύονται αυτήν την ‘Αριστερά’ ποια ήταν η ακαδημαϊκή συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ακαδημαϊκών στελεχών της τόσα χρόνια: συνέβαλαν καθοριστικά στο να ρημάξουν τα δημόσια πανεπιστήμια με την υποστήριξη, προτροπή τους (ενεργό ή παθητική) στις καταλήψεις, απεργίες, και καταστροφές δημόσιας περιούσιας.
Ο χρόνος των περισσότερων εξ αυτών καταναλώνονταν στην ‘πολιτική’ δουλειά και όχι στις ακαδημαϊκές, εκπαιδευτικές, ερευνητικές υποχρεώσεις τους!
Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι παγκοσμίως άγνωστοι επιστημονικά αλλά ετοιμάζονται να κυβερνήσουν την χώρα, τρομάρα μας!
 Μία αναζήτηση στο Google Scholar ή στο Web of Knowledge τα λέει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες