Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Λυκούδης: Καλωσορίζουμε στο μέτωπο της λογικής όσους ανακαλύπτουν την αξία των μεγάλων συναινέσεων.

Κι ενώ οποιαδήποτε αναφορά στην εθνική συνεννόηση προκαλεί τριγμούς τόσο στην κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Σπύρος Λυκούδης που έφερε το ζήτημα στο επίκεντρο δείχνει να επιμένει στην θέση του. Μάλιστα ο ανεξάρτητος βουλευτής «καλωσόρισε» μέσα απο την τηλεοπτική του παρουσία στο κανάλι« Ε», όσους αναφέρονται πλέον στο ζήτημα αναφορικά με την διαχείριση του χρέους λέγοντας:« Εμείς που ανοίξαμε εδώ και μήνες και προσφάτως στην Βουλή με επιμονή, το θέμα της εθνικής συνεννόησης για διέξοδο από την κρίση, καλωσορίζουμε σήμερα στο μέτωπο του αυτονόητου και της λογικής όσους έστω και καθυστερημένα ανακαλύπτουν την αξία των μεγάλων συναινέσεων».Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η αντιπαράθεση του κατά την διάρκεια της εκπομπής με τον υπεύθυνο οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μηλιό, τόσο για τον στόχο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογική αυτοδυναμία αλλά και για την κατάσταση της Δημ.Αρ. σήμερα. Για το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:« Έκπληκτος άκουσα τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι η μόνη λύση είναι η αυτοδυναμία του. Στην διαδρομή μου στην αριστερά ξέρω ότι πάντα παλεύαμε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας και κατά των αυτοδυναμιών». Ενώ στην επισήμανση του Γ. Μηλιού ότι η ΔΗΜΑΡ έπεσε, επειδή συμμετείχε στην κυβέρνηση απάντησε ότι η πτώση της ΔΗΜΑΡ οφείλεται στο ότι πήγε να γίνει ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το ζήτημα του χρέους, ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε την πολιτική εκδοχή του ζητήματος σημειώνοντας:« Το χρέος είναι βιώσιμο ή μη, ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστείς. Η βιωσιμότητα δεν κρίνεται μόνο από το μέγεθός του, αλλά και από την πολιτική του διαχείριση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡ μηδενιστηκε απο εσας τους μοντερνους νεοΠασοκους η ΝεοΔημοκρατες φοβουμενοι πως στις επομενες εκλογες θα ειστε εκτος κοινοβουλιου, εκτος φαρδειας πολιθρονας και προ παντος εκτος ταψι του φουρνου στο τραπεζι με αφθονο φαγοποτι!
Τωρα φοβωστε πως δεν σας θελει κανεις γιατι προδοσατε μαζι με το κομμα, και τους συντροφους Δημαριτες. Η φτηνεια και φθορα δεν εχει ορια και αν σας ξαναδωθει ευκαιρια προδιδετε και τη μανα σας την ιδια.

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες