Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Γρ. Ψαριανός: Μεγάλη ντροπή για ένα κόμμα της αριστεράς να σκέφτεται έτσι, ακριβώς όπως η Χρυσή Αυγή

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ψαριανού είναι η εξής:  «Έτσι μπορούμε να έχουμε και καλάσνικοφ και πλήρες οπλοστάσιο στο σπίτι μας γιατί είμαστε σε προ-επαναστατική περίοδο. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία και είναι ντροπή για ένα χώρο της αριστεράς να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε περίοδο δημοκρατίας. Λειψής δημοκρατίας, κουτσής, αλλά σε περίοδο δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο και έμμεση προτροπή σε πράξεις βίας, απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές, κατά του κοινοβουλευτικού καθεστώτος και της δημοκρατίας και είναι μεγάλη ντροπή για ένα κόμμα της αριστεράς που θέλει να αλλάξει τον κόσμο και τη ζωή των ανθρώπων, να σκέφτεται έτσι. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο σκέφτεται η Χρυσή Αυγή».
Στα …χαρακώματα έχουν βρεθεί ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, με επίκεντρο τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ. Κι αυτό, ενώ εξελίσσεται, εδώ και ημέρες, αντιπαράθεση του κόμματος του κ. Αλ. Τσίπρα με την ΝΔ για την πρόσφατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και στη Βίλα Αμαλία. Μάλιστα, το ζήτημα των ευρημάτων κατά τις «εκκαθαρίσεις» και οι αναφορές όπως  «κουραφέξαλα» σχετικά με τα ευρήματα (αντιασφυξιογόνες μάσκες, άδεια μπουκάλια κ.α) από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Π. Σκουρλέτη είχαν φουντώσει τους διαξιφισμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει την εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ, καταγγέλλοντας την επιχείρηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης «με πρόσχημα την πάταξη του παρεμπορίου».   

Στην πολιτική αντιπαράθεση μπήκε και η ΔΗΜΑΡ. Στην αιχμή του δόρατος,  ένα επιθετικό σχόλιο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ  κ. Γρ. Ψαριανού , στο MEGA. Θέμα του, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ψαριανός στηλίτευσε τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στο σημείο να προτρέπει εμμέσως σε πράξεις βίας και εκφράζεται με τον ίδιο, αντιδημοκρατικό, τρόπο που σκέφτεται η Χρυσή Αυγή.
Μέσω της ιστοσελίδας left.gr, που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτοξεύθηκαν πυρά κατά του κ. Ψαριανού, κατηγορώντας ότι «ταυτίστηκε πλήρως με τη «θεωρία των δύο άκρων» όπως την εκφράζουν άλλωστε και όλοι οι ακροδεξιοί σύντροφοί του της μνημονιακής κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.metarithmisi.gr/imgAds/epikentro_1.gif

Αναγνώστες